Wie zijn we

You are here

Wie zijn we

 

Onze missie

De missie van Groep Van Welden is als volgt:

  • onafhankelijk en deskundig advies verlenen in verzekeringen, pensioen- en vermogensopbouw
  • een flexibele service en een persoonlijke aanpak bieden
  • oplossingen op maat voorzien voor KMO's, zelfstandigen, VZW's, openbare besturen en particulieren.

 

Ons team

Groep Van Welden telt intussen 20 uiterst enthousiaste medewerkers, allen specialisten in hun vakgebied die een permanente vorming genieten. Wij bieden u een vast aanspreekpunt voor uw verzekeringen met kennis van uw dossier. Bij ons geen call centers of steeds wisselelende contactpersonen.

 

Onze geschiedenis

Op 15 oktober 1971 legde Paul Van Welden in de Hoogstraat 63 te Oudenaarde de basis voor wat vandaag Groep Van Welden geworden is. Van een éénmanszaak heeft hij de groep uitgebouwd tot een onafhankelijke dienstverlener in verzekeringen, kredieten, beleggingen en immobiliën die bij het overlijden van zijn stichter in januari 2006, 15 medewerkers telde.

Op 11 mei 2007 werd de groep overgenomen door de familie Van Nevel.

Door deze overname bleef het familiale karakter en de persoonlijke aanpak behouden. Laurens Van Nevel leidt Groep Van Welden en richtte kort na de overname de diensten pensioen- en vermogensopbouw op, welke intussen uitgroeiden tot belangrijke departementen binnen de groep.
Katrien Vanden Bulcke, juriste met postgraduaat in risicobeheer, is verantwoordelijk voor het departement verzekeringen.
Francis Van Nevel is erkend vastgoedmakelaar en leidt de afdeling vastgoed.
Luc Van Nevel, gewezen CEO van Samsonite en bestuurder van (beursgenoteerde) ondernemingen, is voorzitter van de raad van bestuur van de groep. De nieuwe bestuurders brachten een pak ervaring uit het bedrijfsleven mee, een toegevoegde waarde voor de klanten-ondernemers.

 

Vragen? - We helpen u graag verder

Voor wie zijn we er?